Het gebouw of "troephuis" is uitermate geschikt voor verenigingen die op zoek zijn naar een locatie aan het water en waar meerdere personen gezamenlijk kunnen verblijven. Het troephuis is gelegen aan de Westerhaven van Medemblik en is direct toegangkelijk vanaf het IJsselmeer. Ook is het mogelijk om via een sluis het binnenwater te bereiken. Een ideale locatie voor sport en spel.

Het gebouw beschikt over een keuken met eettafel, vaatwasser, oven en gasfornuis. Aan sanitair zijn er 3 douches, een grote spoelbak en 4 toiletten beschikbaar tijdens het verhuur. Verder zijn er in overleg meerdere vertrekken te gebruiken en een grote zolder met kitchenette wordt standaard mee verhuurd. Het gebouw is geschikt om verhuurd te worden voor groepen tot 25 personen. Er zijn geen vaste slaapplekken(bedden) aanwezig.

Het gebouw is gelegen aan de Westerhaven en heeft zijn eigen kade waar gemakkelijk lelievletten of kleine wachtschepen afgemeerd kunnen worden. Het IJsselmeer is gemakkelijk bereikbaar via de "Kwikkelsebrug". Het binnenwater is bereikbaar via de “Westerhavensluis” en/of de “Overlekersluis”. Vlakbij is er een openbaar speelveld beschikbaar, ideaal voor sport en spel activiteiten. Er zijn eventueel ook kano’s beschikbaar voor gebruik in de haven. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.